Milujeme ryby a nejradši na udici
Rybařina není nuda! Je to vášeň. Kdo jednou okusí, už nemůže přestat.

Rybářský tábor 2018

I letošní léto bude patřit dětem. Ve spolupráci s Územním svazem města Prahy se i letos uskuteční již tradiční letní soustředění rybářské mládeže.

Tábor je již tradiční naší letní akcí pro malé rybáře. Rybaříci se užijí nezapomenutelné chvíle s kamarády, kolegy rybaříky. Pod vedením našich vedoucích, zkušených rybářů, si zdokonalí své rybářské zkušenosti.

A nejen to, vedoucí již nepřetřžitě vymýšlí bohatý program celého tábora. Nebude chybět celotáborová hra, koupání v nedaleké pískovně, večery u táborového ohně i nějaké to sportovní vyžití. V minulých letech nás přijeli rozptýlit např. hasiči z přilehlého okolí. A jestli se podaří, tak by nás mohli opět navštívit naši přívlačoví reprezantanti. Ti loni naše děti zasvětili do tajů přívlače, uspořádali závody a dokázali, že přilehlá řeka není bez dravců, jen je neumíme chytat!

Kde

Tábor se bude konat na břehu řeky Sázavy, v obci Horka II.

Ti, co tu s námi ještě nebyli, Horka II leží v blízkosti města Zruč nad Sázavou, přibližně 60 km od hranice Prahy. Na toto místo jezdíme již několik let, takže okolí dobře známe. Rybaření je možné ihned v kempu na řece Sázavě nebo na blízké soukromé pískovně,kde se nacházení ryby trofejníc rozměrů.

Kdy

Tábor se uskuteční hned na začátku prázdnin, konkrétně od 30.6.2018 do 14.7.2018.

Odjíždí se tedy v sobotu 30.6.2018 ve 13:00 z parkoviště v ulici Litoměřická (100m na mototechnou, u kostela).

Vracíme se také v sobotu, ale 14.7.2018 cca v 15:00, tedy podle dopravy na stejné místo, odkud jsme odjížděli.

Bližší informace

Tábor má svoje webové stránky www.rybarsky-tabor.cz , kde jsou zveřejňovány průbězné informace, jak před samotným táborem, tak hlavně během něj.

Aby se Vaše ratolest mohla zúčastit toto tohoto tábora, je nutné se přihlásit. Zde jsou veškeré dokumenty: